(03) 746 66 46

DROGA


Droga – pripravljeno z ljubeznijo


Droga že več desetletij spremlja naše mnoge vsakdanje in pomembne trenutke. Posebej prepoznavna in priljubljena je v našem delu Evrope, saj prinaša pristne okuse iz okolja. Najboljše kumarice, vložena paprika, ajvarji in druge priloge potrebujejo dobro osnovo – sadje in zelenjavo, ta pa pravo prst, podnebje in predvsem sonce. Tega je tukaj na pretek.

Več stoletij ljudje v tej regiji negujejo tradicijo priprave vloženih dobrot. Odpravijo se na svoje vrtove in njive, v kuhinji pa po receptih babic nastajajo najboljše kulinarične mojstrovine.

Svoje dolgoletne izkušnje smo združili z njihovim znanjem, dodali le najboljše sadeže in z zavedanjem o pomenu lokalno pridelane hrane znanega porekla pripravili izdelke, ki jih boste vzljubili.  

Droga – pripravljeno z ljubeznijo

Droga kakovost

Droga je sinonim za kakovost. Nobena stvar ni prepuščena naključju, ampak je podvržena strogim nadzorom kakovosti, ki se začnejo že pri naših dobaviteljih. Proizvodnja izdelkov Droga poteka po najvišjih standardih EU in sistemu HACCP. Nad procesom bdijo izkušeni strokovnjaki, ki so del naše ekipe že vrsto let.

Poreklo


V Drogi se zavedamo, da samo na soncu pridelana zelenjava prinaša prave okuse zelenjave. Drogine vložnine rastejo v Sloveniji, na Hrvaškem, Madžarskem v Srbiji in Makedoniji; vsaka izmed teh držav zaradi svoje lege, podnebja in tal daje odlične rezultate pri določenih sortah zelenjave.

Kakovost


Hrana, bogata s hranili in vitamini, mora biti pridelana in predelana na najbolj naraven način. Takoj po prihodu v našo proizvodnjo jo vključimo v t. i. »hladno verigo« in pridelek v najkrajšem možnem času pod nadzorom predelamo. Proces vlaganja nadzorovan v skladu z načeli HACCP sistema, kar pomeni, da zagotavljamo varen izdelek za potrošnika.    


Priprava


Pripravljamo trajne izdelke s postopkom pasterizacije ali sterilizacije. Celotno proceduro skrbno nadzorujemo in poteka toliko časa, kolikor je potrebno za konzerviranje izdelka, da ohranja čvrstost plodov in le delno zmanjša vsebnost nekaterih temperaturno občutljivih hranil.  Zelenjava, ki jo vlagamo, je brez konzervansov. V našem podjetju izvajamo redno vhodno kontrolo, kakovost in ustreznost preverjajo tudi certificirani inštituti in interne službe za kakovost trgovskih sistemov.


Blagovne znamke

Blagovna znamka Droga


Pod blagovno znamko Droga je združena najboljša zelenjava in zelenjavne priloge. Nam bližnji okusi popestrijo marsikatero jed in ji dodajo piko na i. Izdelki blagovne znamke Droga prinašajo izjemne okuse, vrhunske sestavine in skrivnostne recepture, ki so namenjeni izbranim okusom in tudi posebnim priložnostim. Za vse gurmane, sladokusce in tiste, ki si pustijo razvajati –pripravljeno z ljubeznijo.


Trgovinske blagovne znamke


Droga je s trgovci vzpostavila sinergijo v dobro vseh kupcev. Pod trgovinskimi blagovnimi znamkami ponujamo najvišjo kakovost za ceno, ki je dostopna vsakomur.  

Kontaktirajte nas